MSN Messenger

MSN Messenger 4.0.1

Bekende software voor oudere Mac computers

VOOR

  • Eenvoudig in gebruik
  • Windows Live Mail-integratie

TEGEN

  • Geen webcamondersteuning

Gemiddeld
6

BELANGRIJK: Microsoft vervangt Windows Live Messenger (MSN) met Skype. Al je contacten worden automatisch overgezet. Kijk anders naar onze complete gids voor MSN en Skype voor meer informatie, alternatieven en tips.

MSN Messenger is de oudere versie van de welbekende Microsoft Messenger. Heb jij een Mac met besturingssysteem OSX 10.2.8 tot 10.3.9 dan ben je aangewezen op deze versie van het chatprogramma. Met MSN Messenger praat je met al je vrienden wereldwijd.

MSN Messenger voor Mac werkt hetzelfde als de Windows-versie. Chatten doe je vanuit een venster, waar al je contacten in staan. Dubbelklik op een naam om een nieuw venster te openen. Hierin spreek je met je vrienden of familie of verstuur je bestanden door. Eventueel verstuur je emoticons, oftewel gekke plaatjes van smileys die bepaalde emoties voorstellen. Dit alles gebeurt in een goed afgewerkt venster dat er mooi uitziet.

MSN Messenger ondersteunt geen videochat, hiervoor ben je aangewezen op andere programma’s. Wil jij dus met je snuit in beeld praten met je vrienden, neem dan eens een kijkje bij belkoning Skype.

MSN Messenger zorgt ervoor dat je in contact blijft met je vrienden en familie waar ook ter wereld. Daar is echter alles mee gezegd: de software heeft simpelweg te weinig opties om de concurrentie met Skype en Yahoo! Messenger aan te gaan.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

Meer
MSN Messenger

Download

MSN Messenger 4.0.1

Beoordelingen about MSN Messenger